PechaKucha Night verhuist naar Gooiland

PechaKucha Night verhuist naar Gooiland
Thomas Braun is één van de sprekers.

Voor de dertiende editie van de PechaKucha Night strijkt de organisatie donderdagavond voor het eerst neer in grandcafé Gooiland in Hilversum.

PechaKucha is Japans voor ‘geroezemoes’ en biedt ontwerpers, architecten, kunstenaars, wetenschappers, dromers, politici, critici, studenten, een podium om hun idee te presenteren in een standaard format van 20 plaatjes, die ieder 20 seconden blijven staan.

Max Wohlgmuth Kitslaar komt vertellen over zijn spectaculaire reis op zijn 40 jaar oude Moto Guzzi. Thomas Braun vertelt over zijn transformatie van ongezonde dikke sukkel naar fanatieke fietser en boekenschrijver. Nupur Kohli houdt zich bezig met het geluk van mensen en wel hoe je je stress kunt managen.

Henri van der Vegt houdt een presentatie over de gelukkige, gezonde stad (HappyCity). Koren op de molen van Rigo Stegeman. Hij vertelt over initiatieven van de mensen in Hilversum die de stad maken tot wat ie is: een bruisende, gezellige, groene stad waar je trots op mag zijn. Elf sprekers betreden donderdagavond vanaf 20.20 uur het podium. Toegangsprijs is 8 euro in de voorverkoop.

Wil je niks missen van De Gooi- en Eemlander? Like ons dan op Facebook!

Het laatste nieuws