KPJ Eemnes zoekt teams 6-kamp

KPJ Eemnes zoekt teams 6-kamp
© archieffoto studio kastermans
Editie 2014

KPJ Eemnes is voor de zesde editie van 6-kamp op zoek naar teams die Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei, op het terrein van ijsclub ’De Vaart’ aan de Stadwijksingel 1 willen meedoen. Ook dit jaar kunnen zich weer 22 teams inschrijven.

,,Voor alle leden, niet-leden, oud-leden, atleten en bankhangers zal deze dag weer een groot spektakel worden net als voorgaande jaren. Een dag vol sportiviteit en gezelligheid’’, meldt Jessica Bakker.

,,Er staan ook weer super leuke en uitdagende spellen te wachten op de deelnemers. Naast de sportieve onderdelen zijn er ook spellen waarbij de hersenen een groot onderdeel in spelen. Het enige wat nog ontbreekt voor deze mooie dag zijn de deelnemers.’’

Inschrijven kan tot 20 mei via 6kamp@kpjeemnes.nl. Een team mag bestaan uit minimaal 6 en maximaal 8 personen (met minstens 2 mannen en 2 vrouwen). ,,Wees wel op tijd want vol is vol. Na de inschrijving volgt verdere informatie met betrekking op de spelregels en onderdelen. Deelname is geheel op eigen risico.’’ Deelname mag vanaf 14 jaar. Inschrijfgeld 30 euro.

,,Natuurlijk is de 6-kamp ook leuk om naar te kijken. Toeschouwers hebben vrij entree en kunnen met een hapje en een drankje de deelnemers gezellig aanmoedigen.’’ Voor kinderen zijn er kleine activiteiten.

Het startschot wordt om 13.00 uur gegeven en rond 18.00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden. ,,Aansluitend zorgt een band voor een knalfeest in de tent. Ook zal er een DJ zijn die de avond begeleidt.’’

Meer informatie: https://www.facebook.com/zeskamp.kpjeemnes

Voor vragen mailen naar: 6kamp@kpjeemnes.nl

Wil je niks missen van De Gooi- en Eemlander? Like ons dan op Facebook!

Het laatste nieuws