Hilversummer zoekt wanhopig naar ketting overleden vader

Hilversummer zoekt wanhopig naar ketting overleden vader

,,Ik heb wel twee uur met mijn neus op de grond in het bos gezocht”, verzucht Ton Terlien (47) uit Hilversum.

Ondanks een hartenkreet op Facebook en briefjes op landgoed Zonnestraal is de gouden ketting, die van zijn overleden vader (77) was, nog spoorloos.

Terlien: ,,Het is zoeken naar een speld in een hooiberg.” Zijn vader droeg het sieraad - met gouden kruis en gouden plaatje met horoscoop stier erop - elke dag. ,,Mijn vader is afgelopen jaar plotseling overleden. Hij was bij voetbalclub Olympia toen hij niet lekker werd en naar de eerste hulp moest. Zijn mondhoek hing scheef en zijn arm slap. Toen hij de volgende dag zou worden overgebracht naar het ziekenhuis in Blaricum, vonden ze hem dood in bed. Een hersenstaminfarct bleek uit obductie.”

Stofzuigerzak

De ketting was een dierbare herinnering. ,,Ik heb ’m waarschijnlijk verloren bij Zonnestraal toen ik de hond uitliet, of bij Albert Heijn in Kerkelanden, maar bij Intratuin kan ook.”

Terlien is radeloos. ,,Ik heb drie keer mijn auto afgezocht, de bank en het bed op zijn kant gezet, de stofzuigerzak geleegd. Het is echt heel erg balen. Die ketting is zo speciaal voor mij.”

Wie het erfstuk vindt: 06-21714765.

Wil je niks missen van De Gooi- en Eemlander? Like ons dan op Facebook!

Het laatste nieuws