Concert Wibi Soerjadi in Kalkovens Huizen

Concert Wibi Soerjadi in Kalkovens Huizen
© ANP Kippa
Wibi Soerjadi

Pianovirtuoos Wibi Soerjadi geeft op zaterdag 1 april een concert in de Kalkovens in Huizen.

De pianist gaf zijn eerste concert op elfjarige leeftijd en studeerde op zijn twintigste af aan het Conservatorium van Amsterdam. Vorig jaar vierde hij zijn 35-jarig jubileum. Soerjadi heeft al vele onderscheidingen en albums op zijn naam.

De documentaire die bij die gelegenheid over de muzikant werd gemaakt gaf inzicht in zijn drijfveren van de expressieve pianist, om zichzelf steeds te vernieuwen. De drang om, in de voetsporen van zijn voorbeeld Franz Liszt, pianomuziek op revolutionaire wijze te presenteren. Met dit streven en zijn fabelachtige techniek trekt Wibi Soerjadi al meer dan drie decennia uitverkochte concertzalen van New York tot Wenen en Peking.

Soerjadi had twee jaar geleden een succesvolle concertreeks met vijftien concerten bij Fletcher Events. Vanwege dat succes is hij dit jaar nog drie keer geboekt.

Tickets voor het concert in Huizen gaan als arrangement met diner en/of overnachting bij Fletcher. Ze zijn te reserveren via 035-5230010 of aan de balie op Mastspoor 1 in Huizen. Meer informatie op www.fletcherevents.nl.

Wil je niks missen van De Gooi- en Eemlander? Like ons dan op Facebook!

Het laatste nieuws