Primeur op De Woensberg: festival De Verhalencamping. Twee zomeravonden genieten van theater rond een knapperend kampvuur

Theater op de camping.© Foto Eindeloos Theaterwerk

Marjolein Vos
Huizen

Eindeloos Theaterwerk, bekend van de succesvolle Theaterroute Huizen, lanceert in samenwerking met Gasterij ’t Nennetje een nieuw festival: De Verhalencamping. Locatie: De Woensberg (alias Landal Gooise Heide) in Huizen.

Professionele vertellers nemen de bezoekers mee ’op reis’, wat ook het thema is van deze eerste editie van De Verhalencamping. Aan de hand van een routekaart stel je zelf die reis samen. Er worden drie theaterstukken opgevoerd. ’De Zittenblijver’, over een man die droomt van een ander bestaan. Het stuk wordt gespeeld door Howard van Dodemont, onder meer bekend van televisieseries en theaterproducties als The Lion King, Tarzan en Soldaat van Oranje.

Humorvol

In het tweede stuk kruipt Martijn van Will in de huid van een vreemde kapper, een sage gebaseerd op De Eenogige, die al eeuwenlang in Huizen en omgeving de ronde doet. Regisseur en theatermaker Johan Verheij tekent voor de vertelling van het derde stuk, ’Reizen met kinderen’. Het is een humorvolle vertelling over een familie op reis.

Diner

Festival De Verhalencamping vindt plaats op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni van 18 tot 21.15 uur, aan de Woensbergweg 5 in Huizen. Kaarten kosten 10 euro, inclusief routekaart, te bestellen via www.hetnennetje.nl. Diner (vlees of vis van de BBQ, zelf stokbrood bakken, salade en ijs van De Hoop) bij het kampvuur kost 12 euro 50.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.