Feestelijke opening Vlietlaan in Bussum valt in het water, maar Kate, Faye en Parker zijn er blij mee. ’Geen wachtrij voor de zweefmolen’

Faye, Kate en Parker (vlnr) waren blij met het slechte weer. Geen wachtrij voor de zweefmolen.© Foto Margot Brakel Fotografie

Joyce Huibers
Bussum

De feestelijke opening van de Vlietlaan in Bussum viel zaterdag behoorlijk in het water. De vrolijke gekleurde ballonbogen en het optreden van shantykoor Het ruime sop ten spijt, liep het geen storm bij de zweefmolen, bungeejump en suikerspinnenkraam.

Eind vorig jaar werd de volledig heringerichte Vlietlaan al opgeleverd. Na wat aanpassingen afgelopen maand om met name de bus beter door te laten stromen, kon dan nu de feestelijke opening plaatsvinden.

Blij

De Bussumse familie Van Dorp liet zich door de vrijwel permanent vallende regendruppels niet weerhouden. Sterker Kate (8), Faye (7) en Parker (4) waren juist blij met het slechte weer. ,,Er zijn geen wachtrijen bij de zweefmolen en de bungeejump.” En dus konden ze meteen in alle attracties stappen op de deels afgesloten Vlietlaan.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.