Bussumse aangehouden bij drugsactie politie, ook drugs en 21.000 euro gevonden in auto’s

© Foto politie

Internetredactie
Bussum

Een vrouw uit Bussum is na een politieactie aangehouden op verdenking van handel in harddrugs. Dat meldt de politie vrijdag aan het einde van de middag.

De aanhouding vond afgelopen week plaats, wanneer precies meldt de politie niet in het bericht op Instagram. Naast de Bussumse werden ook een man en een vrouw aangehouden. Onduidelijk is waar zij vandaan komen.

Bij de actie van de politie werden drugsgebruikers en dealers in de gaten gehouden in Bussum. Twee voertuigen kwamen diverse malen langs het pand waarna agenten de voertuigen volgden en staande hielden.

In een auto troffen agenten 21.000 euro aan contanten aan. De bestuurster werd hierop aangehouden voor witwassen. De bestuurder van de andere auto nam nadat hij zijn voertuig had gestopt de benen. Na een korte achtervolging werd hij in de kraag gevat en bleek dat de man vermoedelijk heroïne en cocaïne bij zich had. In zijn onderbroek wed bijna 350 euro aan contanten aangetroffen. Ook hij is aangehouden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.