Grote toeloop voor kaarten halve finale Spakenburg - PSV

De KNVB-beker.© Foto ANP

Bunschoten

Honderden supporters hebben donderdagavond geprobeerd kaarten te kopen van hun club SV Spakenburg voor de halve finale van de KNVB-beker tegen PSV op 4 april.

De amateurclub deed op het eigen voetbalcomplex De Westmaat het eerste deel van de beschikbare kaarten in de verkoop. Dat zorgde voor lange rijen.

Op beelden was te zien hoe supporters van de 'Blauwen' in een lange rij opgesteld stonden voor de ticketverkoop. Leden van de club konden op naam ieder twee kaarten kopen. Aanstaande maandag krijgen zij ook nog de kans om kaarten te kopen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het duel, dat op dinsdag 4 april (aanvang 20.00 uur) op De Westmaat gespeeld wordt, biedt plaats aan zesduizend belangstellenden. Dat zijn er minder dan bij de derby met IJsselmeervogels, waar maximaal achtduizend toeschouwers bij aanwezig kunnen zijn.

,,In overleg met de driehoek zijn we tot dit aantal gekomen’’, verklaart secretaris Marijn de Graaf. ,,Daar zijn we zeer tevreden mee. Het belooft echt een ’blauw’ feestje te worden. We verwachten dat we - na de twee voorverkoopmomenten onder onze ruim 1.800 leden - zo goed als uitverkocht zullen zijn, als je de aanwezigheid van sponsoren, genodigden - waaronder veel bondsofficials - en de driehonderd PSV-fans die met verplichte buscombi vanuit Eindhoven welkom zijn daarbij optelt. Vrije verkoop is vooralsnog dan ook niet aan de orde.’’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Sport Regionaal