Bewondering voor geduld van Taxi Kaijer

Lia de Boer mailt een mooie ervaring met het 75-jarig bestaan vierende Taxi Kaijer bij haar in Wervershoof en in het bijzonder chauffeur Johan Koomen.

Na een hard nodige vakantie naar de zon en een vermoeiende terugvlucht kwam zij half december op een avond met ijzel en gladheid rond half elf op Schiphol aan. Na de landing kreeg zij een appje van Koomen dat hij buiten klaarstond en zou wachten op bericht als de koffers er waren. Die kwamen echter maar niet. „Toen we de chauffeur belden dat de kofferband stil bleef staan, wist hij te vertellen dat dit nog wel even zou duren en dat hij warm in de auto zat en wel zou wachten. Uiteindelijk pas om half twee kregen we onze koffer terug. Johan Koomen heeft al die tijd op ons gewacht en heeft ons veilig thuisgebracht. En dit ook nog zonder extra kosten in rekening te brengen! Ik vind dat Johan en Taxi Kaijer een groot compliment hebben verdiend.”

Theo Plasschaert uit Haarlem prijst ijzerwarenhandel Schous van 1854 in Haarlem. Hij is in bezit gekomen van een ogenschijnlijk gaaf antiek driedelig haardscherm van glas in lood. Bij nadere inspectie bleken de oude messing scharnieren tussen de panelen niet compleet. Via via kwam hij terecht bij Schous. „De ’oude heer’ Ge Schous van de vijfde generatie bleek bereid om zijn schouders eronder te zetten, hoewel repareren eigenlijk niet de core business is. Met passen en meten maakte hij binnen enkele uren prima nieuwe messing scharnierpennen met bijbehorende knoppen. Prima service en vakmanschap.”

Heeft u ook voorbeeldige service ervaren? Mailt u ons dan?!

Meer nieuws uit Ombudsteam

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.