Inzamelingsacties voor Voedselbank op 3 december in twee Hilversumse AH-vestigingen

Ingeleverde waren voor de Voedselbank.

Van onze redactie
Hilversum

Vrijwilligers van de Bethlehemkerk houden op zaterdag 3 december inzamelingsacties bij de AH in Kerkelanden en de AH in de Heigalerij in Hilversum. De ingezamelde kruidenierswaren zijn bestemd voor de Voedselbank.

Nu het aantal klanten bij de Voedselbank hard stijgt als gevolg van de economische situatie, zijn er meer producten nodig om de voedselpakketten goed te kunnen vullen. In de winkels staat een tafel met producten waaraan het meeste behoefte is.

Winkelend publiek kan een of meer producten kopen en inleveren bij het inzamelpunt na de kassa.

Ook waardepunten van Douwe Egberts zijn zeer welkom. Wie een voorraadje heeft, kan de DE-punten ook inleveren bij de stands in de genoemde supermarkten. De Voedselbank krijgt hiervoor gratis pakken koffie.

Bibliotheek

Ook bij de bibliotheek in Laren, bij de Coop in Blaricum, de Spar in Muiderberg, de Albert Heijn in Nederhorst den Berg en de Vituskerk in Hilversum kunnen DE-punten worden in geleverd. In Huizen kan dat bij de bibliotheek, het gemeentehuis of bij de Plus op de Oostermeent. Er staan speciale boxen om de punten (liefst geteld en gebundeld) in te doen. Dit kan al vanaf nu.

Wie zelf de eindjes niet meer aan elkaar kan knopen, mag contact opnemen met de afdeling klantenadministratie van de voedselbank (035-5338836) of per mail: klantenadministratie@voedselbankgooi.nl

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.