Vloerplus lost hardnekkig vloerprobleem Paul Schilder op

Paul Schilder is zo sportief om Vloerplus bij hem in Alkmaar een compliment te maken voor het herstel van zijn vloer.

De vloer, die ruim twee jaar terug in zijn nieuwe appartement werd gelegd, golfde. Er kwam een andere vloer, maar daarvan gingen de parketstroken wijken. Het zat niet mee en in de vervanging zat lange tijd weinig schot. Over de aanpak van het probleem hebben wij Schilder geadviseerd en uiteindelijk heeft Vloerplus het tot een goed einde gebracht. ,,Tot onze vreugde kunnen wij melden dat mede door jullie interventie er kosteloos en zeer vakkundig een strakke egale vloer is aangebracht. Daarom een grote pluim voor Eric Schokker en David van Vloerplus.”

Van Haydar en Tineke Erol-Grapendaal uit Beverwijk komt de pluim voor Prontowonen Cruquius. Drie jaar geleden hadden ze daar zes eetkamerstoelen gekocht. Mooie stoelen op skatewieltjes die steeds meer begonnen te piepen en te kraken. Met de gedachte dat het geld zou gaan kosten werd Pronto om een oplossing gevraagd. Na het opsturen van een geluidsfragment kwam het aanbod van zes keer vier nieuwe wieltjes. Kosteloos. ,,Fantastisch.”

De familie Majoor uit Den Helder wil Tip Top Vloeren bij hen in de stad een dikke duim geven. ,,Deze firma heeft onze vloer na een flinke beschadiging heel vakkundig en kosteloos gerepareerd, ondanks dat wij deze niet bij hen hebben gekocht”.

Na twee keer dragen zat in de spijkerbroek die Theo Tielrooy uit Hippolytushoef in de webshop van PME Legend had gekocht een ladder. Twee dagen na zijn melding zat er al een pakketje met een nieuwe broek bij de post.

Uw compliment?

Heeft u ook een compliment te vergeven? Mail ons en vergeet niet uw woonplaats erbij te vermelden.

Meer nieuws uit Ombudsteam

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.