Vermiste Melisa (11) is terecht; in goede gezondheid aangetroffen in Bulgarije, vader aangehouden

Internetredactie/ANP
SOEST

De vermiste Melisa uit Soest is weer terecht. Ze is in goede gezondheid aangetroffen in Bulgarije. Haar vader is aangehouden.

Melisa werd sinds dinsdagavond vermist. Ze zou door haar vader zijn meegenomen naar Turkije. Er werd een grote zoekactie opgestart.

Daarbij werd Internationaal naar haar uitgekeken en werden alle mogelijke vluchtroutes in kaart gebracht en werden grensposten geïnformeerd over de vermissing.

Uiteindelijk is ze woensdagavond met haar vader in een auto gevonden in Bulgarije. Waar in Bulgarije is niet bekendgemaakt. Ze leken inderdaad op weg naar Turkije.

Het meisje is bij hulpverleningsinstanties ondergebracht en ze zal zo snel als mogelijk naar Nederland terugkeren. Haar moeder is op de hoogte gesteld.

Trots

„Ontzettend trots op iedereen die sinds dinsdag 1 november werkelijk alles in het werk stelde om het vermiste meisje te vinden”, laat een woordvoerder van de politie weten. „Al die inspanningen, en dat waren er heel erg veel, leidden tot een succesvolle interventie. Trots op mijn politie!”

Lees ook: Moeder vermiste Melisa (11) radeloos: ’Ik ben bang dat ik haar nooit meer terugzie’

Vanwege de vermissing werd via Burgernet dinsdag aan het begin van de avond een bericht uitgestuurd. Daarin stond dat het meisje hockeykleding droeg en mogelijk ook een hockeystick bij zich had. Haar fiets met korf voorop, waarvan ook melding werd gemaakt in het bericht, werd later gevonden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.