Gratis sportinstuif voor Hilversumse kinderen in de Lieberg: ’Bewegen is gezond’

© foto Studio Kastermans/Daniëlle van Coevorden

© foto Studio Kastermans/Daniëlle van Coevorden

© foto Studio Kastermans/Daniëlle van Coevorden

© foto Studio Kastermans/Daniëlle van Coevorden

1 / 4
Eddie de Paepe
Hilversum

Plezier in bewegen, dat stond woensdag de hele dag voorop tijdens de gratis toegankelijke sportinstuif voor kinderen en jongeren in Sporthal de Lieberg aan de Jan van der Heijdenstraat in Hilversum.

Onder het motto ’Bewegen is gezond!’ zet kinderopvang-organisatie Bink in Hilversum buurtsportcoaches in om kinderen en jongeren op een laagdrempelige manier in beweging krijgen. Deze herfstvakantie was er in de sporthal een instuif voor kinderen tussen de 2 en 16 jaar. Deelnemers konden, verdeeld over drie leeftijdscategorieën, uitproberen welke sport het beste bij hen past. Ook JOGG-Hilversum was in de Lieberg present met aandacht voor gezond eten en drinken.

Sportprogramma

In het vierde kwartaal van dit jaar (24 oktober t/m 23 december) hebben de buurtsportcoaches weer een gratis sportprogramma in de Hilversumse wijken, met wekelijkse activiteiten voor kinderen tussen de 2 en 18 jaar. De activiteiten vinden plaats in Sportzaal De Meent, op het Cruyff Court Noord aan de Stephensonlaan, in de gymzalen van de Fabritiusschool, de Elckerlycschool en de Goudenregenschool, in de gymzaal en op het sportveld van de Dubbeldekker, in de kleuterspeelzaal van de Gooise Daltonschool, en in de kleuterspeelzaal en gymzaal van kindcentrum de Wijde Blik in Kerkelanden.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.