Gordon moet Blushing in Blaricum sluiten vanwege personeelstekort. ’Het doet enorm veel pijn’

Blushing eerder dit jaar.© Archieffoto Studio Kastermans/Alexander Marks

Joyce Huibers
Blaricum

Gordon sluit per 1 oktober zijn horecazaak Blushing in Blaricum. Dat maakte de zanger en presentator ’met pijn in zijn hart’ bekend via zijn Instagrampagina.

’Er was al sprake van beeindiging van het huurcontract per 2024 door de uitbreiding van de Albert Heijn, maar door het enorme personeelstekort is de boel niet meer operationeel te krijgen’, schrijft hij. Gordon benadrukt dat er geen sprake is van een faillissement. Zijn andere horecazaken in Amsterdam blijven gewoon open. Het lukt volgens hem door het personeelsgebrek echter niet meer om zijn gasten in Blaricum van kwaliteit te blijven voorzien. En dan is er volgens hem maar een oplossing; stoppen.

Het doet Gordon enorm veel pijn om de zaak die hij naar eigen zeggen met bloed zweet en tranen heeft opgebouwd nu ten onder te zien gaan ’in de nasleep van een wereldwijde pandemie’. ’Hiermee komt ook een einde aan mijn band met Blaricum waar ik met veel plezier heb gewoond en heb mogen ondernemen’. Hij bedankt al zijn gasten van de afgelopen acht jaar, de Blaricummers, buren en fans voor het vertrouwen die hij en zijn medewerkers hebben gekregen. ’Ik weet hoe belangrijk Blushing was voor velen in het dorp en wat voor mooie positie we hadden ingenomen als trefpunt voor iedereen’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.