Jonge vrouw zwaargewond door aanrijding met Porsche in Hilversum [update]

© Foto’s: Caspar Huurdeman

1 / 7
Internetredactie
Hilversum

Een jonge vrouw is zondagochtend zwaargewond geraakt na een aanrijding met een Porsche op de Loosdrechtseweg in Hilversum.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 9.30 uur. Het slachtoffer zou de weg hebben overgestoken toen zij door de sportauto werd geschept. Hoe dit heeft kunnen gebeuren, is volgens de politie nog onduidelijk.

Meerdere politie-eenheden, een ambulance en een traumateam kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is onder begeleiding van een trauma-arts met ernstige verwondingen naar het Amsterdam Medisch Centrum gebracht.

De politie doet volop onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Agenten hebben met getuigen gesproken en rechercheurs van Forensische Opsporing doen ter plaatse onderzoek. Ook de Verkeersongevallenanalyse (VOA) was ter plaatse. De bestuurder van de Porsche is meegenomen naar het politiebureau, evenals een vrouw die naast hem zat.

© Foto: Caspar Huurdeman

Een berger heeft de Porsche inmiddels meegenomen. Deze zal verder worden onderzocht.

© Foto: Caspar Huurdeman

De traumahelikopter landde op de Diependaalselaan. De Loosdrechtseweg is voorlopig afgesloten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.