Schietpartij bij autobedrijf in Naarden, etalageruiten liggen aan diggelen [update]

© Caspar Huurderman

© Caspar Huurderman

© Caspar Huurderman

© Caspar Huurderman

© Caspar Huurderman

© Caspar Huurderman

1 / 6
Joyce Huibers/Internetredactie
NAARDEN

Bij het Naardense autobedrijf Novus Auto aan de Amersfoortsestraatweg is vannacht geschoten. Een van de etalageruiten is aan diggelen, er liggen kogelhulzen op straat en er is een kogelgat zichtbaar in een witte Lamborghini op het voorterrein.

Op straat en in de winkel zelf lagen dinsdagochtend verschillende kogelhulzen. De eigenaar van het autobedrijf zou boven het bedrijf zelf wonen, zeggen omstanders. Het is nog onduidelijk of er arrestaties verricht zijn. De politie wil nog niet reageren en zegt de zaak in onderzoek te hebben. Het pand staat vol met luxueuze auto’s met een hoge waarde. Op de website van het bedrijf wordt onder meer geadverteerd met een auto ter waarde van 388.000,- euro.

(Tekst gaat door onder de foto)

© Caspar Huurderman

Dinsdagochtend voerden agenten forensisch onderzoek uit in en rondom de zaak. Vermoedelijk hebben beveiligingscamera’s in de zaak de mogelijke daders in beeld gebracht. De beelden worden ook bekeken door de politie.

© Caspar Huurderman

Een achterbuurman zegt rond half vijf vijf schoten te hebben gehoord. ,,Omdat er vervolgens geen sirenes of ander lawaai volgde, dacht ik dat het dan iets anders geweest moest zijn.” De politie kreeg pas enkele uren na het schietincident de melding binnen en was tegen acht uur ter plaatse. Wat zich precies heeft afgespeeld voor het autobedrijf is nog gissen voor de politie. Ook is niet bekend of er mensen gewond zijn geraakt bij het schietincident.

© Caspar Huurdeman Fotografie

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.