College Gooise Meren on tour. Klachten, tips, complimenten? Alles is bespreekbaar tijdens vijf inloopavonden

Het college van Gooise Meren.© Foto Tom Loman/Gemeente Gooise Meren

Joyce Huibers
Gooise Meren

Het college van Gooise Meren gaat dit najaar on tour door de vier kernen van de gemeente. De ’roadtrip’ start dinsdag 6 september op het terras van Het Rechthuis in Muiderberg.

Burgemeester Han ter Heegde en wethouders Geert Jan Hendriks, Alexander Luijten, Nico Schimmel en Barbara Boudewijnse willen graag weten wat er, los van alle lopende projecten, allemaal speelt in Bussum, Naarden, Muiden en Muiderberg en wat er bij de inwoners leeft. Ze horen het graag tijdens 1 van de 5 inloopavonden in september en oktober 2022.

Skatebaan

Tijdens de inloopavonden is alles bespreekbaar. Inwoners kunnen kennismaken, van gedachten wisselen of onderwerpen onder de aandacht brengen van het college. Alle inloopavonden vinden buiten plaats van 18.30 tot 20.00 uur en aanmelden is niet nodig. Na Muiderberg, volgt op dinsdag 13 september Muiden op het terras van Ome Ko. Op dinsdag 4 oktober is het college te vinden in het winkelcentrum op de Keverdijk in Naarden. Bussum wordt als laatste aangedaan. Op 11 oktober staat het college op de skatebaan aan de Ceintuurbaan en een week later op 18 oktober bij Station Naarden-Bussum.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.