Ed, Albert, Cor en Ton zetten Mauve in Laren op zijn kop. Mannenband lanceert nieuwe single ’Waanzin’ met geslaagd feestje

A la The Beatles maar dan op de Brink in Laren.© foto Chiel Eijt

Susanne van Velzen
Laren

Lol maken en het leven vieren met een feestje vol meezingers. Dat is de missie van Ed, Albert, Cor en Ton. Samen vormen de vier vrienden de nieuwe mannenband The Boys of Orange. In restaurant Mauve in Laren lanceerden ze vrijdagavond hun single ’Waanzin’. En precies zoals zij graag willen werd het leven door de aanwezigen volop gevierd aan de Brink.

Ook loco-burgemeester Jan van Midden van Laren was van de partij bij de singlepresentatie. In spijkerbroeken en op witte gympen brachten The Boys of Orange hun meezinger ’Waanzin’. Hun middelbare school- en studententijd ligt inmiddels ver achter ze, toch voelen Ed van Drie Albert Weerman, Cor van der Burgt en Ton Peeters zich in hun hart nog steeds jongens. En dat is meteen de verklaring van de naam van deze mannenband.

(Tekst gaat door onder de foto)

Loco-burgemeester Jan van Midden van Laren vierde het feestje in Mauve mee.© foto Chiel Eijt

Tijdens hun jaarlijkse mannenweekeinde bedachten de heren dat er meer is in het leven dan carriere maken. Ze besloten meer lol te maken en het leven te vieren door samen te gaan zingen. Over de naam voor de band waren ze het snel eens. „We zijn Nederlandse mannen, van oranje dus. Orange heeft ook wel iets chics. Het verwijst naar het koningshuis maar ook naar voetbal en andere sporten. Het oranjegevoel spreekt heel Nederland aan.”

(Tekst gaat door onder de foto)

Albert Weerman, Ton Peeters, Cor van der Burgt en Ed van Drie vormen de mannenband The Boys of Orange.© foto Chiel Eijt

Het nummer ’Waanzin’ is de Nederlandse versie van het Duitse ’Steh auf Mach laut’, dat het clublied is van voetbalclub FC Köln. Muzikale krachten achter The Boys of Orange zijn de bekende muziekproducers Emile Hartkamp en John Dirne. Voor fotograaf Chiel Eijt staken de vier vrienden graag even a la The Beatles het zebrapad van de Larense Brink over.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.