Ophaaldienst laat oud papier dagen liggen

© Eigen foto

Ed Brouwer

Keurig volgens het inzamelschema zetten Atie Vos-Tabak uit Hilversum en de medebewoners van haar seniorenflat in de Kerkelanden hun oud papier langs de straatkant.

Maar al drie, vier keer komt de GAD het papier pas dagen later eens een keertje ophalen en kijken zij tegen de troep aan. Nog brandgevaarlijk ook, meent mevrouw Vos. Stel dat een lolbroek een lucifer bij de stapel houdt...

,,Als het mooi weer is moeten onze bewoners tussen de dozen gaan zitten om even van de zon te genieten.” De GAD hoort hen aan maar doet niks, stelt Vos-Tabak.

Nee?

De woordvoerder van de GAD beaamt dat haar organisatie een poosje onvoldoende oog heeft gehad voor deze flat - het adres stond niet in het routeschema van de vuilniswagen. De flat is er een van de drie en bij de andere flats is de vuilinzameling met containers beter geregeld. De bedoeling is dat ook bij het complex van Atie Vos-Tabak nog dit jaar een papiercontainer komt te staan, maar bouwtechnisch ligt het vanwege kabels in de grond nog lastig. Als het niet lukt, ligt plan B klaar. En totdat dit allemaal is opgelost, zal het GAD keurig volgens de inzamelkalender papier ophalen, wordt ons beloofd.

We gaan er bovenop zitten!

Wilt u reageren of heeft u hulp nodig van het Ombudsteam? Mail ons!

Meer nieuws uit Ombudsteam

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.