Vrouw (19) veertig minuten aangerand in trein van Amsterdam naar Alkmaar, politie zoekt verdachte met tatoeage in gezicht [update]

Internetredactie
Alkmaar

Een 19-jarige vrouw is maandag veertig minuten lang aangerand door een man in een trein van Amsterdam naar Alkmaar.

Dat meldt de politie, die rond 21.30 uur werd gealarmeerd, op Twitter. Nadat het slachtoffer in een coupé in de trein was gaan zitten, kwam de man tegen haar aan zitten in de verder lege coupé.

In Alkmaar kon zij de trein verlaten en kreeg ze hulp van de politie en NS-personeel. De politie laat weten dat er camerabeelden zijn veiliggesteld en er onderzoek wordt gedaan.

Signalement

Er is vooralsnog niemand aangehouden. De politie heeft inmiddels wel een signalement van de verdachte verspreid. Het gaat om een man met lichte huiskleur, ongeveer veertig jaar oud en 1.70 lang. Hij is kalend met kort blond haar en een tatoeage in zijn gezicht.

De politie is op zoek naar getuigen, zij kunnen zich melden via 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).

Lees ook: Golf van verontwaardiging na aanranding in de trein: ’Kijk, hierom wil ik dus ook niet dat mijn kind alleen weggaat of met de trein gaat, doodeng’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Uitgelicht

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.