Persoon overleden bij steekincident in woning in Hilversum, aanhouding van verdachte [update]

© Caspar Huurdeman

© Caspar Huurdeman

© Caspar Huurdeman

© Caspar Huurdeman

© Caspar Huurdeman

1 / 5
Mirjam van der Puijl
HILVERSUM

Bij een steekincident in een huis in de Hilversumse Laanstraat is een dode gevallen. Eén verdachte is gearresteerd. Over de precieze toedracht doet de politie nog geen mededelingen.

De steekpartij waarbij iemand overleed, vond plaats in een huis in het doodlopende deel van de Laanstraat, rond half acht. Reanimatie door het uitgerukte traumateam mocht niet meer baten.

Politie en ambulancediensten waren massaal op de been. Ook een traumateam met helikopter was ter plaatse. Omstanders zagen hoe meerdere agenten een huis binnen renden en uiteindelijk even voor achten naar buiten kwamen, met een arrestant.

Slachtoffer

In de Laanstraat wemelde het om kwart over negen nog altijd van de politie. Iedereen die de straat door wilde, werd door de politie gemaand achter de afzetlinten te blijven. Daarachter was een forensisch team van de recherche hard aan het werk. Niet alleen de Laanstraat maar ook het steegje dat er haaks op staat, werd helemaal afgezet. Een nieuw team dat kwam aanrijden, werd snel bijgepraat. De meeste omwonenden waren toen inmiddels weer naar binnen gegaan. „Ik sta nog te stuiteren”, vertelde een van hen desgevraagd. „Maar de politie zei geen woord.”

Even na half elf bevestigde de politie dat het slachtoffer was overleden. Wat zich precies in het huis heeft afgespeeld is nog onduidelijk. „ Het onderzoek loopt nog”, aldus de woordvoerder. Wel wilde de politie kwijt dat er geen andere gewonden zijn gevallen. „Dit was de tragische afloop van het incident, er zijn geen verdere slachtoffers te betreuren.”

© Caspar Huurdeman

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.