Woonkamerfestival Gooise Meren op ’Dag van het gezin’

De voorstellingen zijn op diverse lokaties en in verschillende huiskamers.© Foto Saskia Cramer

Els Blom
Bussum

Gooise Meren staat op 15 mei, de ’Dag van het gezin’, in het teken van het Woonkamerfestival.

Organisatoren Sylvia van Stuijvenberg en Silvia van Beusekom van stichting Gooise Culturele Evenementen beloven een gevarieerd programma in Bussum, Muiderberg en Naarden van blues, klassiek, toneel tot een dansoptreden. De eerste voorstellingen beginnen om 12.30 uur, om 17.00 starten de laatste.

Er wordt gedanst in de aula op een begraafplaats, gezongen in een bierbrouwerij, er kan worden meegezongen met de zingende jukebox in Muiderberg en gelachen op de Graaf Wichmanlaan. Verder zijn er optredens in bijvoorbeeld een statige villa, een appartement, een buurtcentrum en een revalidatiecentrum. De afsluiter is in Fier in Bussum.

Gratis

De voorstellingen zijn gratis te bezoeken, vooraf aanmelden is niet nodig. Een donatie is mogelijk in elke woonkamer en wordt op prijs gesteld, zodat het woonkamerfestival ook volgende keer weer georganiseerd kan worden.

De programmakrant kan worden opgehaald op het gemeentehuis, in de bibliotheek in Bussum, de Gele Loods (VVV) in Naarden en in de supermarkt van Muiderberg. Hierin staan alle artiesten, tijden en adressen vermeld. De programmakrant is bovendien digitaal te vinden op www.woonkamerfestivalgooisemeren.nl.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.