Automobilist onder invloed ramt auto op A1 bij Naarden

© Caspar Huurdeman

© Caspar Huurdeman

© Caspar Huurdeman

© Caspar Huurdeman

1 / 4
Internetredactie
Naarden

Een onder invloed zijnde bestuurder is maandagochtend aangehouden na voor de nodige problemen te hebben gezorgd op de A1 ter hoogte van het traject Muiden - Naarden.

De uiterst vreemde situatie ontstond rond 09.00 uur na een aanrijding. Een automobilist op de linkerrijbaan van de drukke A1 zag een Opel Combo achter zich naderen, die hem vervolgens hard van achteren ramde. In plaats van dat de bestuurder van de Opel gas minderde, gaf de man juist extra gas.

De bestuurder van de voorste wagen zag kans om naar rechts te sturen, waarna de bestuurder van de Opel er vandoor ging. De geschrokken man belde direct 112 en ging met een tweede automobilist achter de losgeslagen Opel-bestuurder aan. Op parkeerplaats Ronduit bij Naarden reed de wegpiraat de parkeerplaats op, waar hij na een pirouette van 360 graden tot stilstand kwam.

(Tekst gaat door onder de foto)

© Caspar Huurdeman

Vier toegesnelde politiewagens wisten de man staande te houden. De verwarde man was buitengewoon vrolijk en meewerkend met de politie. Na een alcohol- en drugstest is hij aangehouden.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.