Snelle en Edwin Evers Band completeren het programma van Royal Park Live in tuinen Paleis Soestdijk

Bert-Jan van Oel
Baarn

Met het contracteren van Snelle en de Edwin Evers Band is het programma voor Royal Park Live in de tuinen van Paleis Soestdijk rond.

De twee Nederlandse acts geven hun eigen concert op donderdag 30 juni. De kaartverkoop start aanstaande maandag om 10.00 uur.

Rapper en zanger Snelle - eigenlijke naam Lars Bos- is inmiddels een van de meest populaire artiesten van Nederland. Hij was in 2020 de meeste gestreamde artiest van Nederland en won onlangs een Edison voor zijn hit ’Blijven Slapen’. Bekendheid kreeg hij met hits als ’Smoorverliefd’, ’17 Miljoen Mensen’ en ’In De Schuur’. Snelle staat met zijn Lieve Jongens Band dit jaar ook drie keer op het podium in een uitverkochte AFAS Live en op festivals als Concert at SEA en Vrienden Van Amstel.

De Edwin Evers Band gaat al langer mee en bestaat ondertussen al meer dan zeventien jaar. De bevriende muzikanten van radiomaker Edwin Evers behoren tot de besten in Nederland en zijn afkomstig uit de bands van Marco Borsato, Candy Dulfer en Trijntje Oosterhuis.

Royal Park Live vindt plaats op het landgoed van Paleis Soestdijk. Het festival is geopend tussen 30 juni en 10 juli 2022 met optredens van onder meer Nile Rodgers & CHIC, Robert Plant & Alison Krauss, De Dijk, Jamie Cullum en Oleta Adams, Racoon, Suzan & Freek en Miss Montreal en Van Morrison.

Kaarten via www.royalparklive.nl

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.