Speeltuin De Eekhoorn in Kortenhoef goede doel voor actie Paasontbijten Rotary Wijdemeren

Paasontbijt© Bron: Facebook Rotary Wijdemeren

Hans van Keken
Wijdemeren

De Rotary in Wijdemeren heeft dit jaar weer een grote actie met paasontbijten, met de opbrengst bedoeld voor speeltuin De Eekhoorn in Kortenhoef.

Elk jaar kiest Rotary Wijdemeren een speciaal project in een van de dorpskernen van Wijdemeren. Vorig jaar was dat verzorgingstehuis de Kuijer in Nederhorst, dit jaar is het dus De Eekhoorn, waar ze nieuwe speeltoestellen en een groot schaduwdoek nodig hebben om de allerkleinsten tegen de zon te beschermen. Volgens de Rotary was de actie vorig jaar een groot succes, met 130 bestellingen. De hoop is dat minimaal te evenaren.

Dat aantal probeert de Rotary dit jaar minimaal te evenaren. In de Paasontbijttas zitten onder meer verse croissants, brood, beleg, boter, vruchtensapjes, eitjes, een lentegroet en nog veel meer. Een Paasontbijttas voor twee personen kost twintig euro, voor één persoon tien euro. Het wordt op de ochtend van Eerste Paasdag thuis afgeleverd op het gewenste tijdstip, waarbij voor het bezorgen binnen Wijdemeren vijf euro wordt gerekend. Zelf ophalen bij de Curtevenneschool in Kortenhoef kan ook.

Bestellen kan via www.rotarywijdemeren.nl/paasontbijt. De organisatie kan tot 150 bestellingen aan en zit nu op 110, de mogelijkheid tot bestellen stopt aanstaande vrijdag. Vragen via paasontbijt@wijdemeren.nl

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.