Oleta Adams nieuwste aanvulling op affiche voor Royal Park Live

Van onze redactie
Baarn

De Amerikaanse zangeres Oleta Adams treedt op zondag 3 juli op in de tuinen van Paleis Soestdijk. In de concertserie Royal Park Live speelt ze op dezelfde dag als Jamie Cullum.

Oleta Adams werd door Tears For Fears ontdekt en na hun muzikale samenwerking ging de Amerikaanse zangeres solo. Ze scoorde in de jaren ’90 hits met ’Get Here’ en ’Window Of Hope’. Meer dan 2,5 miljoen platen werden er van haar muziek verkocht en ze ontving meerdere Grammy Award nominaties.

Jamie Cullum werd met zijn debuutalbum ’Twentysomething’ de bestverkopende jazzpianist in de Britse geschiedenis. In Nederland scoorde de zanger hits als ’Everlasting Love’, ’What A Difference A Day Made’ en ’Don’t Stop The Music’. Nadat hij meerdere concerten gaf op het North Sea Jazz Festival staat hij zondag 3 juli op het podium in de tuin van Paleis Soestdijk.

Het festival is geopend tussen 30 juni en 10 juli 2022 met optredens van onder meer Nile Rodgers & Chic, Robert Plant & Alison Krauss, De Dijk, Jamie Cullum, Racoon en Van Morrison.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.