Bussumer ramt auto meermaals op A4 bij Badhoevedorp bij verkeersruzie

Internetredactie
Badhoevedorp

Een 37-jarige bestuurder van een bestelbus uit Bussum is dinsdagmiddag klemgereden en aangehouden door de politie nadat hij meerdere keren een auto had geramd op de A4 bij Badhoevedorp. Dat meldt de politie vrijdagochtend.

De 37-jarige verdachte kreeg het op de A4 in de richting van Den Haag tussen 14 en 15 uur aan de stok met een 36-jarige automobilist uit Amsterdam.

De bestuurder van de bestelauto achtervolgde vervolgens de automobilist en ramde zijn auto meerdere malen. ,,Dit zorgde voor angstige momenten bij de 36-jarige automobilist en ook gevaarlijke situaties voor overige weggebruikers’’, laat de politie weten.

Na de melding hiervan bij de politie, werd de de bestelauto na de afslag Voorburg klemgereden en aangehouden. De 37-jarige verdachte werd ingesloten op het politiebureau.

De Amsterdammer raakte lichtgewond en zijn auto heeft de nodige schade opgelopen. De aanleiding van de ruzie is nog onbekend. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem)

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.