Wat is uw nieuws? De redactie draait in het jubileumjaar van De Gooi- en Eemlander de rollen om. Stuur uw nieuwsfoto in en verdien een plek in de krant

Mooi nieuws volgens lezeres Linda Heus. Haar kleinzoon Jace (geboren 4 januari 2022) ligt in de armen van haar oudtante van 105, mevrouw De By-Van Berkel uit Hilversum.© Foto Linda Heus

Hilversum

De krant bestaat 150 jaar. Al anderhalve eeuw bepaalt de redactie dagelijks het nieuws dat we in de kolommen van de krant en online brengen. We draaien in het jubileumjaar de rollen voor een keer om. Wat is uw nieuws en verdient een plek in de krant?

Dat mag van alles zijn. Een grote of kleine gebeurtenis, mooi nieuws of verdrietig nieuws, dicht bij huis of ergens anders in de regio Gooi, Vechtstreek en Eemland. Uw nieuwsgebeurtenis willen we graag in beeld brengen. Dus maak een foto, vertel in een paar zinnen waarom dit voor u zo belangrijk is dat het in de krant mag.

De foto kan gemaild worden onder vermelding van Mijn Nieuws naar redactie@gooieneemlander.nl. Vergeet niet uw naam en woonplaats erbij te zetten. Een selectie van de inzendingen publiceren we in het jubileumjaar in De Gooi- en Eemlander en op de website van de krant.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.