Uit de Speakers: Telstars kleedkamer-dj Anthony Berenstein herkent zichzelf in het verhaal van zijn favoriete artiest Chris Brown

Milo Lambers
Velsen-Zuid

Muziek speelt voor veel sporters een belangrijke rol. Welke nummers gebruiken zij om zichzelf of te zwepen of juist rustig te worden voor een grote wedstrijd? Vandaag: Anthony Berenstein.

Telstar-voetballer Anthony Berenstein heeft als dj in de kleedkamer de taak om te zorgen voor een goede sfeer. Zelf is hij een groot liefhebber van R&B en rapmuziek.

Meek Mill - Dreams and Nightmares

,,In de kleedkamer zet ik vaak een mix van muziek aan, om met z’n allen in de sfeer te komen. Dat zijn vaak populaire nummers die iedereen leuk vindt. Het zijn geen vaste nummers. Een liedje dat ik zelf altijd op een wedstrijddag draai is Dreams and Nightmares van rapper Meek Mill. Het is een energiek nummer dat gaat over het leven van de rapper. Over hoe hij vanuit het niets iets heeft opgebouwd.’’

T-Pain - Buy u a Drank

,,Ik ben een groot liefhebber van R&B. Mijn zus is acht jaar ouder, door haar ben ik een beetje opgegroeid met muziek uit de jaren negentig, zoals Boyz II Men. Dit nummer van T-Pain vind ik erg fijn om bij te relaxen. Het brengt mij tot mezelf.”

Chris Brown - Royalty

,,Mijn favoriete artiest. Hij was een groot talent, maar kende daarna een moeilijke periode. Daar herken ik mijzelf in. Het album Royalty gaat over zijn dochter. Hij vertelt in het album het verhaal over haar ontstaan en zijn liefde voor haar. Bij elk nummer zit een videoclip. Ik zet dat vaak op en dan geniet ik van de muziek en het verhaal.”

Meer nieuws uit Sport