Premium

Veel restaurants worstelen met het kerstdiner. Bij Soigné, De Kastanjehof en Tira Misu is de knoop al doorgehakt. Er wordt sowieso doorgekookt. Voor de lunch en voor thuis. ’Elke avond vullen we duizend bakjes’

Met kerst serveert Dennis Jong van Soigné in Bussum 200 menu’s voor thuis per avond.© Foto Margot Brakel fotografie

Susanne van Velzen
Hilversum

Wel of geen kerstdiner dit jaar? Koken voor thuis of toch de tafels dekken in de zaak? Veel restauranteigenaren en hun chef-koks worstelen nog met die vragen zolang niet duidelijk is of de coronamaatregelen volgende week veranderen. Bij Soigné (Bussum), De Kastanjehof (Lage Vuursche) en Tira Misu by George (Hilversum) hebben ze de knoop al doorgehakt. Gekookt wordt er daar sowieso.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.