Deel het verhaal over uw reddende engel in de zorg

Van onze verslaggever
amsterdam

Wie is zijn of haar zorgverlener eeuwig dankbaar? Welke arts, verpleegkundige of therapeut verdient een symbolisch engeltje in de kerstboom? De redactie is op zoek naar lezers die hun persoonlijke, bijzondere ervaring in de zorg willen delen in de krant.

Lag u in het ziekenhuis en was er die verpleegkundige die u geruststelde toen u bang en eenzaam was? Was er een zorgprofessional met een ’nietpluisgevoel’ die u op tijd wist te redden? Sleepte een therapeut u door een zware herstelperiode heen? Was er een behandelaar die u weer op de rails kreeg, toen u er mentaal slecht aan toe was?

Of lag u met een corona-infectie in het ziekenhuis en kroop u door het oog van de naald? Zag u hoe hard verpleegkundigen werken. Hoe ze omgaan met korte lontjes in de samenleving? Een selectie van verhalen of fragmenten gebruiken we in de krant.

Mail uw verhaal voor vrijdag 10 december naar nieuwsdienst@mediahuis.nl onder vermelding van: ’Reddende kerstengel’. Vergeet naam, woonplaats, leeftijd en telefoonnummer niet te noemen. Ook een foto is zeer welkom.

Meer nieuws uit Uitgelicht

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.