Premium

Patisserie Hendricksen uit Baarn wint eerste prijs met speculaasbrok; ’Het is een seizoensproduct, maar wij verkopen ze het hele jaar door’

Ronald van Rooijen, eigenaar van Hendricksen en zijn zoon Ramon verkopen het hele jaar speculaasbrokken.

Ronald van Rooijen, eigenaar van Hendricksen en zijn zoon Ramon verkopen het hele jaar speculaasbrokken.© Foto Caspar Huurdeman

Jetty Claus
Baarn

Er zijn heel wat valkuilen bij het bakken van een echt lekkere speculaasbrok. Die moet lekker vol smaken zonder een overdosis aan speculaaskruiden en rijkelijk belegd zijn met amandelen, menen de kenners. Eigenaar Ronald van Rooijen van de Baarnse banketchocolaterie Hendricksen is er een kei in. Samen met zijn zoon Ramon is hij voor de tweede keer op rij de eerste geworden bij de speculaasbrokkenkeuring voor de provincie Utrecht en Gooi en Vechtstreek.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.