Kamperen in de tuinen van het Muiderslot: Succesformule van vorig jaar keert ook deze zomer terug

Ook deze zomer kan er weer gekampeerd worden in de tuinen van het Muiderslot.

Ook deze zomer kan er weer gekampeerd worden in de tuinen van het Muiderslot.© Foto Muiderslot

Joyce Huibers
Muiden

Vorig jaar kon er voor het eerst gekampeerd worden in de pruimenboomgaard van het Muiderslot. Dat was zo’n succes dat het kasteel in Muiden ook dit jaar met een campingarrangement komt.

Tussen 25 juni en 12 september kan iedereen op donderdag, vrijdag of zaterdag een nachtje komen slapen. Tent, luchtbed en stoeltjes staan al klaar, kampeerders hoeven alleen een slaapzak mee te nemen. Gasten zijn welkom na sluitingstijd en krijgen een welkomstdrankje en een gevulde, vegetarische picknickmand waarmee ze zelf een dinerplekje in de tuinen kunnen uitkiezen. Later op de avond leidt een gids de bezoekers door het kasteel en de dag wordt afgesloten rond een kampvuur. Voor een kasteelontbijtje de volgende dag wordt gezorgd.

(Tekst gaat door onder de foto)

De avond afsluiten bij het kampvuur.

De avond afsluiten bij het kampvuur.© Foto Muiderslot

Het arrangement voor twee personen kost 99 euro per persoon per nacht. Dat is inclusief eten en kasteeltour. Toiletten en een bar zijn aanwezig. Eigen drank meenemen is niet toegestaan. Wie de ochtend goed wil beginnen met een frisse duik in de Vecht, moet ook een handdoek meenemen. Meer informatie en boeken via de website: www.muiderslot.nl

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.