Toch meer gevaccineerde bezoekers welkom bij show Springsteen

ANP Producties | Bron: ANP

Alle bezoekers die ingeënt zijn met een door de FDA of WHO goedgekeurd coronavaccin zijn welkom bij de aanstaande concertreeks van Bruce Springsteen in het St. James Theatre in New York. Aanvankelijk waren mensen niet welkom bij Springsteen on Broadway als zij waren gevaccineerd met AstraZeneca, maar daarvan komt het theater nu dus terug na een versoepeling van de regionale regels.

Voorwaarde is wel dat de bezoekers volledig gevaccineerd zijn, schrijft het theater op de website. Dat betekent dat de tweede prik minstens twee weken geleden moet zijn gezet. Een vaccinatie met Johnson & Johnson, waarvoor maar een prik nodig is, moet ook minimaal veertien dagen geleden zijn ontvangen om binnen te kunnen komen. Eenmaal binnen zouden er geen mondkapjes verplicht zijn en hoeft er ook geen rekening te worden gehouden met de anderhalve meter afstand.

The Boss treedt van 26 juni tot en met 4 september op in het theater in New York. In 2017 en 2018 stond hij ook al met een show op Broadway. Toen was het Walter Kerr Theatre het decor van zijn intieme shows.

Meer nieuws uit Buitenland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.