Vrouw (39) mishandeld door minderjarige maaltijdbezorger in Hilversum

Internetredactie
Hilversum

Een 39-jarige vrouw is vrijdag door een maaltijdbezorger mishandeld in Hilversum. De verdachte, die ongeveer 15 jaar is, deelde rake klappen uit en ging er vervolgens vandoor. Van hem ontbreekt nog ieder spoor.

Op de hoek van de Kampstraat met de Spoorstraat kwamen de vrouw en de jongen met elkaar in aanraking. Ze reden beiden op een fiets en rond 15.00 uur kwamen ze bijna met elkaar in botsing. Hierdoor ontstond een discussie die al snel escaleerde. De jongen begon met zijn vuisten op het linkeroog en het voorhoofd van de vrouw te slaan, waardoor zij hard ten val kwam.

Omstanders hebben ingegrepen en de jongen van de vrouw afgehaald, want hij was nog niet gestopt met slaan. De maaltijdbezorger maakte zich vervolgens uit de voeten. De vrouw moest een bezoekje brengen aan haar huisarts.

De recherche onderzoekt de zaak en vraagt of getuigen zich willen melden. Van de dader is een signalement verspreid. Hij is licht getint en heeft zwart opgeschoren haar. Hij droeg een oranje jas en een bijbehorende tas op zijn rug, en fietste op een damesfiets met versnellingen.

De recherche is met name op zoek naar de omstanders die de vrouw hebben geholpen.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.