Alvast binnenkijken bij de tweede Gooise vaccinatielocatie PontMeyer in Hilversum. Filmpje voert kijker langs prikstraten en rustruimte [video]

Entree van vaccinatielocatie in Hilversum.
Hilversum

Nog een paar dagen en dan opent maandag op het terrein van PontMeyer in Hilversum de tweede vaccinatielocatie in het Gooi. Benieuwd hoe het eruit ziet? Check dan deze video.

Het is haast een kopie van het prikpaviljoen bij Visio in Huizen. De routing door de gigantische tent is hetzelfde, net als de aankleding. Ook hier kunnen in theorie achthonderd prikken per dag worden gezet.

Dat aantal wordt nu in Huizen bij lange na nog niet gehaald, en dat heeft volgens de GGD alles te maken met de aanlevering van de vaccins. Uit cijfers van het coronadashbord blijkt dat de afgelopen zeven dagen gemiddeld 234 prikken per dag zijn gezet.

In totaal hebben ruim twintigduizend mensen in de regio Gooi en Vechtstreek een eerste prik gehad. Ruim 8300 zijn ook al voor de tweede keer ingeënt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.