Royale gift voor inrichting belevenistuin en woonkamer Huizer-maatjes: ’Straks lekker chillen of voetballen in de tuin’

Vlnr: Floris van Heiden, Tim van Grieken, Gerrit Jan Visser, Peter van Heijst

Vlnr: Floris van Heiden, Tim van Grieken, Gerrit Jan Visser, Peter van Heijst© Foto Huizer-maatjes

Marjolein Vos
Huizen

Tim van Grieken en Floris van der Heiden, twee toekomstige bewoners van woongroep Huizer-maatjes hebben donderdag een cheque in ontvangst genomen van 6580 euro. Deze cheque is de opbrengst van een wijnverkoopactie die de Lions Club Huizen in het najaar van 2020 heeft gehouden.

Het bedrag zal worden besteed aan de inrichting van de belevenistuin en twee gezamenlijke woonkamers in het nieuwe pand aan de Trekkerweg, dat komende zomer zal worden opgeleverd.

Gerrit Jan Visser en Peter van Heijst overhandigden de cheque. „We zijn erg trots op het resultaat van deze actie. Wij willen daarom al onze leden en andere betrokkenen bedanken. Het wooninitiatief Huizer-maatjes is een mooi project dat ervoor zorgt dat 18 jong volwassenen zo goed mogelijk mee kunnen doen in de samenleving. Hier dragen we graag aan bij’’, zegt Van Heijst (bestuurslid van Lions Huizen)

Jacobien Middelkoop, bestuurslid en één van de ouders van het initiatief voor de Woongroep: „De bijdrage van de wijnactie van de Lions Club Huizen brengt ons weer een stap dichterbij om onze droom te realiseren. De betrokkenheid is hartverwarmend. Met deze bijdrage kunnen we ervoor zorgen dat de bewoners op een gezellige en veilige manier kunnen genieten van tuin en woonkamers.”

Toekomstige bewoner Tim: „Ik hou niet echt van wijn, maar wil heel graag gaan wonen bij de Huizer-maatjes. In september kunnen we in de woonkamer samen chillen of misschien in de tuin voetballen.” Floris voegt daar vrolijk aan toe: „6.580 euro is best veel geld!”

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.