Premium

Op jacht naar onderbroek en tompouce. Het ultieme geluk van tien minuten shoppen in de Hema. ’Lachen, hier hebben we het over tien jaar nóg over’

Verslaggever Susanne van Velzen (r) en vriendin Marinske Horstman kunnen hun geluk niet op na een rondje Hema.
© Foto’s: mediahuis
Hilversum

’Suuuuuuus, ga je mee shoppen bij de Hema? Ik heb geboekt voor woensdagochtend. Je krijgt een eierwekker mee voor tien minuten’. Uit het appje dat ik van mijn vriendin Marinske krijg klinkt zowel enthousiasme als hopeloosheid. Winkelen bij de Hema? Wat dan? Rookworsten en tompoucen? Maar na drie maanden droog staan ben ik snel om. Tuurlijk gaan we shoppen. Twee personen per keer per verdieping. De Hema voor ons alleen.

Als ze vorige week het appje stuurt is ze net bij Bruna op de Gijsbrecht in Hilversum geweest. ,,Twintig bic-pennen, een stapel kaarten en een to do blok gekocht. Heerlijk, ik werd er zó gelukkig van.” Op de website van de Hema reserveer ik mijn tien minuten. Yes! Er is nog een plekje vrij. Ook ik ben woensdag van 10.30 tot 10.40 uur welkom in het filiaal in de Kerkstraat. De bevestiging die in mijn mail ploft voelt als het bemachtigen van gouden tickets voor een langverwacht concert van U2.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.