Premium

Charly de Wijs schreeuwt het uit om ’halve Michelinster’. Chef aan de Werf in Hilversum krijgt geambieerde Bib Gourmand. ’Ik stond echt even te trillen’

Charly de Wijs: ,,Een Bibs Gourmand was met dit restaurant echt mijn ambitie.”

Charly de Wijs: ,,Een Bibs Gourmand was met dit restaurant echt mijn ambitie.”© ©Studio Kastermans/Danielle van Coevorden

Welmoed de Lang
Hilversum

„Ik schreeuwde heel hard door het huis toen ik las dat we hem hadden”, vertelt de opgetogen chefkok Charly de Wijs van Chef aan de Werf. Het Hilversumse restaurant kreeg dinsdag van Michelin de onderscheiding Bib Gourmand. „Ik stond echt even te trillen. En eerlijk gezegd ben ik nog steeds overdonderd.”

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.