Buurtsupermarkt overvallen aan Kamerlingh Onnesweg in Bussum, politie zoekt dader

© Michel van Bergen
© Michel van Bergen
© Michel van Bergen
1/3
BUSSUM

Een supermarkt aan de Kamerlingh Onnesweg in Bussum is dinsdag rond het middaguur overvallen. De verdachte bedreigde het supermarktpersoneel met een wapen en nam vervolgens, met zijn buit, het hazenpad.

De overval vond plaats bij een filiaal van „De Buurtsuper” in Bussum. Het is nog onbekend hoe groot de buit van de overvaller is, net zo min over het vuurwapen waarmee de verdachte mee dreigde.

De politie is op zoek naar de overvaller. Het zou gaan om een blanke jongen, met een capuchon over zijn hoofd. Hij droeg een zwarte jas en een zwarte rugzag van The North Face. In en nabij het supermarktfiliaal is de politie in grote getalen aanwezig.

© Michel van Bergen

Getuigen of personen met meer informatie wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie. Voor zover bekend zijn er geen supermarkt- medewerkers of bezoekers gewond geraakt bij de overval. In 2014 was dezelfde supermarkt ook al het doelwit van een gewapende overval, waarbij toen een gewonde viel.

Lees ook: Overval op De Buurtsuper in Bussum loopt met een sisser af: ’Wie klapt er halverwege nou zijn mes in?’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.