Corona legt publieksbalies BEL plat. Medewerkers tot en met vrijdag in quarantaine

Eemnes

Bij twee medewerkers van de publieksbalie van het BEL-kantoor in Eemnes is het coronavirus vastgesteld. De publieksbalies zijn daarom de hele week gesloten, zo maakte de BEL Combinatie maandag bekend.

De overige baliemedewerkers moesten per direct in quarantaine. Een woordvoerder van de BEL- Combinatie laat weten dat collega’s die mogelijk risico hebben gelopen binnenkort worden getest.

De maatregel om de medewerkers van de BEL-Combinatie in quarantaine te plaatsen is genomen in overleg met de GGD. De maatregel blijft tot en met vrijdag 26 februari van kracht.

Voor aangiftes van geboorte, overlijden en voor spoedaanvragen voor reisdocumenten kan contact worden opgenomen via telefoonnummer 14 035. Inwoners kunnen dan een afspraak maken om naar het BEL-kantoor te komen. Voor zulke spoedgevallen is dan een medewerker aanwezig. Al eerder gemaakte afspraken worden telefonisch afgezegd en opnieuw gepland.

Het BEL-kantoor blijft telefonisch bereikbaar en ook de dienstverlening via de websites van Blaricum, Eemnes en Laren gaat gewoon door.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.