Set duurder dan losse pannen bij Blokker

Ed Brouwer

Als een BK-steelpan en vier losse pannen van 16, 18, 20 en 24 centimeter bij Blokker samen 122,50 euro kosten, wat zou je dan betalen als je die vijf als complete set koopt? Hetzelfde? Minder? Meer?

Heel veel meer, ontdekken Wies en Albert Vossepoel uit Oegstgeest te laat. Net voor kerst bestelden ze vanwege hun nieuwe inductiekookplaat online bij Blokker de BK Vision vijfdelige rvs-pannenset in de aanbieding. Ze betalen er 199 euro voor. Mooie set, blij mee, tot ze besluiten nog een pan te bestellen en pas dan zien dat losse pannen veel en veel goedkoper zijn. Het scheelt maar liefst 76,50 euro. Terugsturen zo kort voor kerst is geen optie. Na de feestdagen nemen ze contact op met Blokker in de verwachting het prijsverschil terug te krijgen. Geen sprake van. Het kan dat er prijsverschil zit tussen setjes en losse pannen, horen ze. Vreemd, want hun vijf pannen zaten in vijf dozen. Klinkt als losse pannen, niet?

Na onze tussenkomst erkent Blokker dat dit door klantenservice helemaal niet goed is afgehandeld. Het echtpaar krijgt het prijsverschil terug plus een bos bloemen.

Wilt u reageren of heeft u hulp nodig van de Ombudsman? Mail ons!

Meer nieuws uit Ombudsteam

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.