Premium

Hilversumse wijkvereniging blijft argwaan houden over de plannen rond het Sleutelgebied en schrijft opnieuw een open brief aan de gemeenteraad: ’Het is overduidelijk dat er meer speelt’

Wethouder Arno Scheepers herhaalt nog maar eens: „Wij hebben geen dubbele agenda”.
© foto studio kastermans
Hilversum

Hilversummer Ad Bakker heeft namens Stichting WIJK1223 opnieuw een open brief aan de Hilversumse gemeenteraad geschreven. Opnieuw hoopt hij op steun omdat het college in zijn ogen de Sleutelgebied-plannen nog niet definitief vaarwel heeft gezegd.

Het is de tweede brief die Bakker aan de gemeenteraadsleden stuurt. De vorige plofte op 27 september in de digitale postvakken. In die e-mail wilde de Hilversummer de politici op de hoogte brengen van de - in zijn ogen - geheime onderhandelingen van het college met de Metropoolregio Amsterdam (MRA) over het Sleutelgebied-project. Iets dat werd ontkend door de gemeente. ’Helaas heeft slechts één raadslid van Democraten Hilversum contact met ons opgenomen over onze brief en naar nog meer informatie gevraagd’, aldus Bakker aan de raad. Hij vindt de reacties op zijn brief wat minnetjes en heeft daarom besloten om nog een brief te sturen.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.