Het totoformulier van Joey Zieltjens (Wasmeer): ’Wij komen niet voor een puntje naar Nederhorst’

Joey Zieltjens, hier in actie met Wasmeer in het bekerduel met zijn vorige club, FC Hilversum© Archieffoto

Hilversum

Wekelijks vragen wij een speler of trainer drie uitkomsten van duels uit deze speelronde te voorspellen. Op welk veld gaat een verrassing plaatsvinden, wie doet wat er verwacht wordt en uiteraard: wat doet hij dit weekend zelf met zijn ploeg? Vandaag het totoformulier van: Joey Zieltjens, verdediger van Wasmeer. Met SEC en ASV ’65 troffen de Hilversummers al twee flink versterkte ploegen, maar vanmiddag staat de eerste échte kraker op het programma. Dat beseft ook de op het oude nest teruggekeerde Zieltjens, die deze zomer terugkeerde van een uitstapje bij FC Hilversum.

Nederhorst-Wasmeer

,,Of we na de nederlaag tegen ASV wat recht te zetten hebben? Dat sowieso. We gaan dan ook voor de overwinning, maar het zal zeker niet makkelijk worden. Ik verwacht een mooie pot tegen een goede tegenstander. Een beetje vergelijkbaar met ASV, denk ik.”

,,Nederhorst gaat voor het kampioenschap en ook wij willen meedoen om de titel. Er staat dus een hoop op het spel, maar we hebben ons huiswerk gedaan. Ik heb de samenvatting van het duel tussen BZC en Nederhorst gekeken en daaruit bleek wel dat het gewoon een erg goede ploeg is. Toch vul ik natuurlijk ’gewoon’ een 2’tje in, want zoals ik al zei: wij komen niet voor een puntje naar Nederhorst. We gaan voor de volle buit, dus ik zet in op Wasmeer. Dat zeker!”

ASV ’65-SEC

,,Dit wordt een interessant duel. Wij hebben beide ploegen al getroffen, dus ik kan ze wel een beetje vergelijken. ASV wil graag opbouwen en verzorgd voetbal spelen. Ze houden niet van de lange bal en laat SEC die nou juist regelmatig hanteren. Dat wordt dus interessant. Wat het wordt? Een gelijkspelletje, denk ik.”

VVZ ’49-FC Hilversum

,,Ik verwacht hier toch wel een ruime overwinning voor Hilversum, 1-3, of zo. Ik heb nog regelmatig contact met wat jongens van Hilversum en ze hebben gewoon weer een heel sterke ploeg. VVZ lijkt er juist niet bepaald sterker op te zijn geworden, dus ik ga voor Hilversum.”

,,Als ik voor mijzelf spreek wil ik graag zo snel mogelijk de derde klasse in met Wasmeer, want het voetbal is daar toch wel wat beter en de derby’s leven nog net wat meer dan in de vierde klasse. Het zou mooi zijn als we volgend seizoen tegen deze twee ploegen zouden kunnen spelen.”

de toto

Wekelijks vragen wij een speler of trainer drie uitkomsten van duels uit deze speelronde te voorspellen. Op welk veld gaat een verrassing plaatsvinden, wie doet wat er verwacht wordt en uiteraard: wat doet hij dit weekend zelf met zijn ploeg? Vandaag het totoformulier van: Joey Zieltjens, verdediger van Wasmeer.

Meer nieuws uit Sport Regionaal