Premium

’Binnen netjes, buiten netjes’, dus gaan twee Hilversumse vestigingen van Jumbo de straten schoonmaken tijdens de ’World Cleanup Day’

Jumbo Hilversum is klaar voor de World Cleanup Day op 19 september! Met wat hulp van ervaren zwerfafvalopruimer Martina Evers (r).
© Foto STUDIO KASTERMANS/BEN DEN OUDEN
Hilversum

Nee, natuurlijk niet heel Hilversum, maar op 19 september, bij ’The World Cleanup Day’ gaan ze de straten rondom de vestigingen aan Larenseweg en Stephensonlaan flink aanpakken.

’Binnen netjes, buiten netjes’, is het motto bij de Jumbo Hilversum. „Als je de winkel binnen netjes en schoon houdt, moet het er natuurlijk in de omgeving van de winkel ook zo uitzien”, stelt Bas Bleeker (27). Hij is bedrijfsleider van de vestiging Larenseweg. Daarom ruimen medewerkers regelmatig buiten de rotzooi op. Best raar, het is de troep die anderen achterlaten. Soms is het gewoon zo, maar als er dan een landelijke schoonmaakactie is, is het natuurlijk handig om daar bij aan te sluiten. Daarom doen de twee filialen mee met ’Nederlandschoon’, de jaarlijkse actie waarbij vrijwilligers gewapend met zwerfvuilgrijpers en afvalzakken het zwerfafval van de straat halen.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.