Politie zoekt camerabeelden van gewapende overval op AH Hilversum

© Foto: Mizzle Media
Hilversum

Een filiaal van Albert Heijn in de Gijsbrecht van Amstelstraat in Hilversum is zaterdagavond overvallen door twee jonge mannen. De politie zoekt nu camerabeelden.

De overvallers gingen zaterdag omstreeks 21.45 uur de winkel binnen en bedreigden een aantal medewerkers met een wapen. Op het moment van de overval waren er ongeveer tien mensen in de winkel aanwezig, merendeel personeelsleden en een paar klanten.

De overvallers verlieten de winkel met buit gingen er vandoor in de richting van de Hilvertsweg, meldt de politie maandagmiddag.

Agenten waren zaterdagavond snel ter plaatse. In de ruime omgeving van de supermarkt is naar de twee verdachten gezocht. Ook een politiehelikopter werd ingezet. De daders werden echter niet gevonden.

De politie laat maandagmiddag weten dat het onderzoek in volle gang is: ’inmiddels is een buurtonderzoek gehouden, worden getuigen gehoord en beschikbare camerabeelden uitgekeken’.

De politie vraagt mensen omwonenden van de supermarkt, die camera’s hebben en nog niet met de politie hebben gesproken, zich te melden.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.