Premium

Op vakantie dichtbij huis: Nadat Tum Maass uit Hoorn een keer op Camping Bakkum was geweest, moest en zou ze daar een eigen caravan hebben. Dat is gelukt. Ze heeft het interieur van haar caravan zelf opgeknapt.

Tum Maass uit Hoorn huurde drie jaar geleden op Camping Bakkum een caravan. „Ik ben het type dat juist níet gaat naar waar iederéén naartoe wil. Maar na vijf dagen kamperen hier, was ik verkocht. Ik moest en zou hier een plek hebben.”

Haar man Arne zei nog: ’Rustig aan’. „Maar ik was niet te houden. Twee weken lang heb ik rondgevraagd of er iemand was die zijn caravan wilde verkopen. De vorige eigenaren hebben hier 43 jaar gestaan, wij komen nu drie jaar in de weekenden, vakanties en ook door de week naar onze vakantieplek op nog geen kilometer van het strand. Zelf ben ik graag aan het klussen. De inrichting van de caravan was te lelijk voor woorden. Als interieurstyliste heb ik álles aangepakt, tot en met de deurklinken. Volgend jaar schilder ik de buitenkant. Wat ik daarna moet doen, ben ik nog aan het bedenken.”

Meer nieuws uit Lifestyle

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.