Premium

Slagerij Han Janmaat uit Nederhorst den Berg draaide enkele recorddagen tijdens de coronacrisis: ’Ik hoop dat ze onze producten over 50 jaar nog herinneren’

Han Janmaat in zijn worstenmakerij.
© Studio Kastermans/Danielle van Coevorden
Nederhorst den Berg

Slagerij Han Janmaat is niet zomaar een slagerij. Han Janmaat is een prijzenpakkende slager met passie voor zijn vlees en in onze regio een van de weinigen die zijn product van a tot z zelf behandelt. Anderhalf jaar geleden maakten wij kennis. Anderhalf jaar geleden was alles anders. Hoe slaat de slager uit Nederhorst den Berg zich door de coronacrisis?

’Hip vlees’ en traditionele recepten. Worst zoals zijn vader ooit maakte, zoals worst is bedoeld. Dáár draait het bij de slagerij en worstmakerij om, vertelde Han Janmaat destijds. Wie winkelcentrum De Meent in Hilversum binnenloopt, ontkomt niet aan een blik op het ambacht van slagerij Han Janmaat. „Een tijdloze winkel”, noemde Janmaat het.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.