Premium

En toen was De Deel opeens een eetcafé. Eemnesser ondernemers stampen samen nieuw horecaconcept uit de grond; uit nood geboren en met dank aan corona

Ondernemers Carolien van der Wardt en Jan Stalenhoef kunnen weer aan bak in hun nieuwe uit nood geboren tijdelijke restaurant De Deel in Eemnes.
© STUDIO KASTERMANS/ Ben den Ouden
Eemnes

Neem een in coronacoma verkerend lokaal cateringbedrijf en een dito partylocatie. Doe daar de terrasinventaris van een gesloten kroeg bij en voeg een snuf creativiteit plus een flinke portie ondernemersgeest toe. Even flink schudden en voilà, een nieuw Eemnesser horecaconcept is geboren. De Deel op de Wakkerendijk 162 is zomaar ineens een heus eetcafé geworden. Uit nood geboren en met dank aan corona.

Eigenlijk staan ze er ook nog een beetje van te kijken hoe ze er in tien dagen tijd in geslaagd zijn hun bedrijven ineen te schuiven tot een tijdelijke onderneming die in deze coronatijd wél is toegestaan. Eentje waarmee ze zichzelf en hun mensen deze zomer aan het werk kunnen houden.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.