Premium

Hoofd TC André van Dierman reageert op opstappen voltallige technische commissie IJsselmeervogels na ’vertrouwensbreuk’: ’Ik hoop dat de club er snel bovenop komt, maar ik heb daar met dit bestuur wel een hard hoofd in’

Fans van buurman Spakenburg hingen zaterdagnacht een spandoek op aan het hek bij de ingang van het complex van de aartsrivaal. ’Nooit wat geweest! Zelf TC weggesjeesd’, luidt de tekst daarop in dialect.
© Foto GinoPress B.V.
Bunschoten-Spakenburg

De voltallige technische commissie van IJsselmeervogels, met aan het hoofd André van Diermen, stapt op. Aanleiding is het gebrek aan vertrouwen dat de vier leden voelen vanuit het bestuur, dat zaterdagochtend per mail officieel op de hoogte is gebracht van het (al eerder genomen) besluit.

De twee belangrijkste organen van de Spakenburgse club leefden al enige tijd op gespannen voet met elkaar. Een roerig seizoen in de tweede divisie ligt daaraan ten grondslag. In januari nam de club voortijdig afscheid van trainer Ted Verdonkschot. Die beet in de media fel van zich af, waarbij vooral Van Diermen het moest ontgelden. Die liet daaromtrent al doorschemeren de steun van het bestuur gemist te hebben in de kwestie.

Meer nieuws uit Sport Regionaal